Mražené pomeranče - segmenty

Nabízíme mražené pomeranče - segmenty. Skvělé pro zpracování do džusů, smoothies, džemů či marmelád.  Toto mražené ovoce je velmi praktické, protože je předem oloupáno a zcela připraveno ke spotřebě bez zbytečných víceprací s očišťováním a loupáním. Pomerančové segmenty jsou vyrobeny z dozrálých, zdravých, čistých, oloupaných pomerančů, které jsou následně hluboce zamrazeny ve vhodném zamrazovacím procesu.  

Pomeranče patří k ovoci, které je velmi bohaté na vitamín C, navíc speciální kombinace vitaminů obsažená v pomerančích je blahodárným koktejlem pro lidské tělo.

Za zmínku stojí především látky se silným protizánětlivým a antioxidačním účinkem, jako jsou flavonoidy (rutin, tangertin, kvercetin a hesperidin). Ty mimo jiné spolu s vitaminem C příznivě působí i na kravní oběh. Spolu s kyselinou listovou prodlužují život bílých krvinek a tím zlepšují jejich účinnost v boji proti různým mikroorganismům způsobujíchích nemoci jako nachlazení, chřipku a jiná infekční onemocnění. Vysoký obsah a společné působení antioxidantů vitaminu C, kvercetinu, provitamínu A a kyseliny listové zpomalují proces stárnutí a pomáhají bránit vzniku arteriosklerózy. Díky konzumaci pomerančů nebo pomerančové šťávy se také můžete vyhnout alergiím, protože díky vitaminu C potlačují účinky látek, které vyvolávají v lidském těle alergické reakce (histaminy). Pravidelná konzumace pomerančů působí také protirakovinně.