Mražené broskve

I když u nás broskev celkem zdomácněla, tak jsou nejvhodnějšími místy pro jejich pěstování státy s teplejším podnebím. Největším producentem broskví v Evropě je Itálie, Španělsko a Řecko. 

Právě z Řecka pro vás dovážíme vysoce kvalitní zmrazené broskve, které jsou vyrobeny ze zdravých zralých plodů. Před zamrazením jsou broskve očištěny, oloupány a zbaveny pecek. Broskve dodáváme zmrazené vhodným zmrazovacím procesem, aby zůstalo zachováno co nejvíce vitamínů, neblanšírované. 

Broskve jsou bohatým zdrojem celé řady vitamíů a minerálů. Obsahují například draslík, vápník, železo, sodík a hořčík. Z vitamínů pak například vitamin C, provitamin A a vitamin B3. Vitaminový a minerální koktejl v broskvích obsažený prospívá duševnímu zdraví, cévní soustavě a srdci. Díky vysokému obsahu vlákniny jsou velmi prospěšné lidskému zažívání.

 

Mražené broskve FRUWE jsou skvělé pro výrobu marmelád a džemů, do ovocných dortů a jiných desertů, k výrobě džusů nebo zmrzliny. Mražené broskve jsou ideální variantou pro vaše podnikání. Cenově výhodnější nežli čerstvé a v každé sezóně dostupné, to jsou mražené broskve FRUWE!