Mango Kaew - zelené mango

Mango Kaew, známé jako "zelené mango," je exotické ovoce pocházející z Thajska, které si získává popularitu po celém světě. S jemně sladkou chutí a šťavnatou texturou je ideálním kandidátem pro mražení, což umožňuje uchovat jeho svěžest a výživové hodnoty po delší dobu.

 

Co je Mango Kaew?

Mango Kaew je charakteristické svou jasně zelenou slupkou a sladkou, žlutou dužinou. Na rozdíl od tradičních odrůd manga je méně sladké, což z něj činí skvělou ingredienci do různých pokrmů. Mražením si uchovává svou texturu a chuť, což z něj činí ideální volbu pro smoothie, dezerty nebo jako osvěžující snack.

 

Zdravotní přínosy

Mango Kaew je bohaté na vitamíny A a C, vlákninu a antioxidanty, které přispívají k posílení imunitního systému a zlepšení trávení. Mražením se neztrácí žádné živiny, takže si můžete užívat všechny jeho přínosy i v zimních měsících.

 

Mražené mango Kaew je vynikající volbou pro ty, kteří chtějí mít na dosah ruky zdravou a chutnou svačinu po celý rok. Ať už ho přidáte do smoothie, použijete jako základ pro dezert nebo si ho jen tak vychutnáte, jeho osvěžující chuť vás jistě potěší. Vyzkoušejte mražené mango Kaew a objevte jeho všestranné využití!

Mango Kaew máme nyní skladem v balení 4 x 2,5kg

Země původu: Vietnam