Granátové jablko
Granátová jablka a jejich šťáva jsou skvělým osvěžením v letních měsících! Mražená granátová jablka FRUWE jsou vynikající pro přípravu šťáv a džusů. Nejznámější šťávou z granátového jablka je šerbet. Skvělá do koktojlů je také grenadina. Dále se granátová jablka využívjí ve studené kuchyni, kde se přidává do mnoha ovocných salátů nebo sorbetů. V teplé kuchyni se přidává především k drůbeži, grilovanému masu a rybáma do některých pikantních pokrmů.
Granátová jablka obsahují cca 77 % vody, dále vápník, železo a hořčík. Obsahují také sodík, draslík a organické kyseliny. Z vitamínů jsou významně zastoupeny vitaminy skupiny B (B1, B2 a B3). Obsahují také 6 esenciálních a 9 neesenciálních aminokyselin.
Mražené granátové jablko dodáváme zbavené slupek a blan, skvělé pro snadné zpracování!